Usi

Confera stil si personalitate spatiului interior, optand pentru usile de interior realizate la comanda de catre echipa noastra, modele unicat care raspund in totalitate nevoilor si preferintelor fiecarui client in parte. Designul inovativ si finisajele de calitate impecabila reprezinta principalele aspecte prin care adaugam armonie si echilibru oricarui spatiu.

Va oferim o gama larga de modele de usi de interior: de la usi melaminate, furniruite, usi vopsite cu patina, pana la modele realizate din sticla sau lemn masiv, pe care le puteti regasi intr-o varietate larga de culori, suprafete si stiluri.
Amanuntele sunt cele care perfectioneaza imaginea de ansamblu, de aceea cautam in permanenta sa oferim clientilor nostri cele mai noi, moderne si practice accesorii pentru usi, tocuri si solutii de feronerie.
Alegerea modelului si a accesoriilor potrivite se va face in functie de stilul de amenajare si decorare al interiorului: modern, minimalist, art deco, contemporan, rustic, clasic, retro s.a.

Reprezentative in ceea ce priveste reamenajarea sau amenajarea interiorului, usile au rolul de a delimita si de a separa incaperile, creand impresia de continuitate si fluiditate spatiilor. Dincolo de utilitatea si functionalitatea acestora, usile reprezinta si un important element de design, care impresioneaza prin liniile elegante si arhitectura deosebita.
Indiferent de necesitatile si preferintele clientilor, echipa noastra va veni in intampinarea acestora cu cele mai creative idei si solutii privind proiectarea si montarea usilor de interior, pentru a raspunde cu promtitudine si profesionalism si celor mai exigente cerinte.

Alegerea potrivita a unei usi de interior poate transforma radical imaginea de ansamblu a spatiului interior, completand si unificand decorurile,  precum si celelalte elementele incluse in designul unei incaperi. Oferim servicii de proiectare si consiliere profesionala, cautand in permanenta sa gasim cele mai bune solutii, astfel incat sa generam idei si concepte care sa se regaseasca in viziunea clientului. Pornind de la ideile si indicatiile fiecarui client in parte, specialistii nostri ii vor indruma in cel mai scurt timp catre abordarea si alegerea cea mai potrivita. Indiferent de modelul ales - usi glisante, usi din pal, usi din lemn stratificat captusit cu MDF, usi din lemn masiv sau usi din sticla, se va tine cont de: dimensiunea usii, functionalitatea dorita, tipul si forma tocului, forma pervazului, suprafata de finisare, esenta si nuanta, structura blatului, optiunea de a avea sau nu falt, de a prezenta cantul rotunjit sau drept, elemente de design si decupaje, de accesoriile dorite si de stabilirea sensului de deschidere al usii s.a.

Multitudinea de solutii oferite de specialistii nostri, alaturi de gama variata de usi de interior si accesoriile complementare disponibile in showroom-ul nostru, garanteaza crearea unor spatii unice si spectaculoase.

Oferim o gama completa de servicii personalizate, incepand de la consultanta cu privire la amenajarea, delimitarea si optimizarea spatiilor si pana la proiectarea efectiva, procesarea fiecarei comenzi, livrarea si montarea usilor de interior in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditi.