Proiectare mobilier

Proiectare mobilier

Daca ati achizitionat o locuinta recent sau doar doriti sa schimbati ceva in locuinta existenta si nu va multumeste ideea de a cumpara niste piese de mobilier existante pe piata dar in acelasi timp nu aveti nevioie de o amenajare completa , optiunea proiectarii de mobilier este ceea ce cautati.

Noi va oferim varianta proiectarii mobilierului conform doritelor Dvs. si pe dimensiunile spatiului existent. La final veti primi un dosar cu care veti putea realiza mobilierul dorit de orice alta firma producatoare de mobilier la comanda .

Care sunt pasii daca vreti sa realizati un proiect de mobilier:

1. Ne trimiteti releveul (planul spatiului)

2. Discutie telefon sau intalnire cu un architect in cadrul showroomului in care stabiliti ceea ce va doriti.

Dupa intalnire vi se prezinta un plan de mobilare, imagini fotorealistice unde este cazul doar cu mobilierul ,schite cotate si detalii pentru interioare unde este cazul. Maxim 2 revizuiri/modificari ale  proiectului

Proiectul se desfasoara in cadrul showroomului si online. Durata proiectare : 1-2 saptamani Veti primi:

  • Imagini fotorealistice cu mobilierul solicitat
  • Dosar cu mobilierul detaliat pentru executie.

PRET:
100 EURO – BUCATARIE, DORMITOARE ,LIVING
50 EURO –DINNING, HOL,DRESSING, BAI

Preturi fara TVA
Plata se face integral in momentul in care va hotarati sa faceti proiectul cu noi. In urma confirmarii de plata se stabilesta o data pentru masuratori .

Costul pentru proiect se scade integral din valoarea mobilierului daca alegeti sa-l faceti cu noi. Valoare care se va scadea din avansul pentru mobilier!

3. Stabilim o intalnire in cadrul showroom-ului in care stabiliti impreuna cu un architect ce anume va intereseaza.

Vi se face proiectul si stabilim o a doua intalnire pentru vizualizare proiect. Maxim 1 revizuire/modificare a proiectului Proiectul se desfasoara doar in cadrul showroomului.
Durata proiectare : 1-2 saptamani
Prezentarea presupune:
Propuneri de mobilier la nivel de schite
PRET: GRATIS – RELEVEUL/COTELE SUNT PUSE LA DISPOZITIE DE CLIENT

CONTACTEAZA-NE!

Va asteptam cu drag la showroom-ul nostru, unde veti gasi o gama variata de dulapuri si sifoniere, precum si posibilitatea de a realiza la comanda elemente de mobilier functionale si moderne, care sa raspunda intru totul dorintelor si necesitatilor fiecarui client care ne trece pragul.


 
CERE O OFERTA