Paturi

CONFORT, ERGONOMIE SI ESTETICA

Confortul, ergonomia si estetica reprezinta elementele principale pe care le veti regasi la selectia de paturi pe care va invitam sa o descoperiti in showroom-ul nostru.

Putem realiza la comanda piese de mobilier si paturi la comanda special concepute pentru dormitorul dumneavoastra.

Experienta, pasiunea, creativitatea si dorinta de perfectionare a echipei noastre reprezinta atuurile care ne propulseza si care au sustinut cu succes asteptarile clientilor care ne-au trecut pragul de-a lungul timpului.

De aceea, va propunem mobilier de dormitor si paturi personalizabile la comanda, care sa se integreze unitar si armonios in spatiul dedicat clipelor de odihna si relaxare. Pentru a raspunde nevoilor si asteptarilor clientilor nostri, echipa noastra de specialisti proiecteaza paturi si piese de mobilier unice si originale la comanda. Piesa centrala a unui dormitor, patul, reprezinta piesa de mobilier care imbina armonios funtionalitatea si estetica, oferind un plus de confort, intimitate si sprijin pentru un somn odihnitor.

Realizam paturi la comanda, paturi prevazute cu spatii de depozitare, paturi de lux, paturi de mijloc, paturi pe colt, paturi tapitate sau capitonate, paturi cu cadru metalic, cadru din lemn masiv sau din PAL. Puteti opta pentru un pat pentru o singura persoana, pat dublu, pat matrimonial, avand posibilitatea de a va alege dimensiunea si inaltimea patului, in functie de spatiul disponibil din dormitor.

Disponibile intr-o diversitate surprinzatoare de stiluri, modele, materiale, dimensiuni si nuante, paturile si piesele de mobilier destinate dormitorului sunt realizate din materiale de calitate superioara, care prezinta o rezistenta indelungata in timp.
CONTACTEAZA-NE!

Cautand in permanenta sa oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate, oferim consultanta de design si proiectare profesionista in vederea personalizarii mobilerului dorit. Puneti-va imaginatia si creativitatea in miscare, si impreuna cu specialistii nostri creati modelul de pat care sa corespunda tuturor cerintelor si preferintelor dumneavoastra!


 
CERE O OFERTA