Noptiere si comode

PLACERE SI CONFORT

Va invitam la showroom-ul noastru pentru a descoperi o varietate de piese de mobilier pentru dormitor, noptiere si comode, concepute astfel incat sa ofere un maxim de confort, armonie functionala si vizuala.

Noptierele si comodele, indiferent de stil, forma si dimensiune, sunt piese de mobilier care pot fi integrate cu usurinta in orice tip de incapere. Pentru a readuce o nota de originalitate si eleganta dormitorului, precum si un plus de utilitate si functionalitate, clientii nostri se pot indrepta catre gama larga de noptiere pe care o punem la dispozitie in showroom-ul nostru sau pot opta pentru o noptiera realizata la comanda, mobilier personalizat in functie de viziunea, preferintele si cerintelele fiecaruia.

Acest tip de mobilier poate fi prevazut cu o serie de sertare de depozitare, cu rafturi sau fara, si il puteti gasi intr-o varietate de stiluri, nuante si dimensiuni, astfel incat sa puteti completa mobila si ambientul dormitorului dumneavoastra in cel mai scurt timp. Atat noptierele cat si comodele, pot fi folosite drept suport pentru veioza, carti, ochelari sau alte obiecte uzuale pe care obisnuiti sa le aveti aproape cand sunteti in pat. Modelele mai incapatoare cu sertare pot depozita cu succes lenjeria de pat sau alte obiecte personale.

Pornind de la spatiul de depozitare mai mult decat generos si compartimentarea ingenioasa, comodele au atat un rol practic, cat si decorativ si reprezinta una dintre solutiile preferate de designeri atunci cand se are in vedere amenajarea interioara.

Fie ca ne referim la o comoda TV potrivita zonei de living, la o comoda clasica pentru dormitor sau o comoda pentru hol, utilitatea si originalitatea design-ului unei astfel de piese va reflecta propriul stil si va oferi o viziune complexa asupra organizarii si amenajarii spatiilor indiferent de destinatia acestora.
CONTACTEAZA-NE!

Va punem la dispozitie o gama extinsa de noptiere si comode, intr-o diversitate de modele, stiluri, culori si dimensiuni, realizate din pal, MDF sau lemn masiv. De la noptiere si comode moderne, cu un design minimalist, pana la modele clasice si elegante, aceste piese de mobilier imbina intr-un mod armonios elementele de natura functionala cu cele estetice.


 
CERE O OFERTA