Mese

FARMEC, ELEGANTA SI PERSONALITATE

Daca va doriti sa creati amenajari interioare pline de farmec, eleganta si personalitate, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru pentru a descoperi o selectie impresionanta de mese, pe care le puteti regasi intr-o varietate de stiluri, dimensiuni si nuante, piese de mobilier potrivite atat pentru locuintele moderne, cat si pentru cele care au ca destinate activitatiile comerciale. Oferim clientilor nostri piese de mobilier de inalta calitate, mese si masute la comanda, personalizate si adaptate preferintelor si necesitatilor.

Fie ca ne referim la mese de living, mese de bucatarie, masute de cafea, mese extensibile sau pliante, pentru a conferi spatiilor interioare un aspect aerisit, primitor si ordonat, fiecare piesa de mobilier necesita o alegere atenta pentru a completa intr-un mod armonios decorul general.

Echipa noastra de specialisti ofera consultanta, servicii de proiectare si design interior, realizand piese de mobilier originale care sa reflecte stilul si personalitatea clientilor. Indiferent de destinatia camerelor, spatiile amenajate vor fi innobilate de piesele de mobilier cu un design modern sau cu tuse clasice, elegante, materialele de inalta calitate si finisajele impecabile fiind cele care ne propulseaza in topul preferintelor clientilor.

Alegerea mesei se va face in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, de destinatia acesteia - masa pentru dining, masa living, masa bucatarie, masa hol, masa de conferinta, cat si de stilul si preferintele fiecaruia.

Echipa noastra va poate asista pe parcursul proiectarii si realizarii piesei de mobilier dorite, oferind cu profesionalism si promtitudine solutii complete de design adaptate nevoilor si cerintelor fiecarui client.

Cand ne referim la zona de dining sau living, masa reprezinta piesa centrala in jurul careia se strange familia si prietenii, din acest motiv este important sa acordam o deosebita importanta acestui tip de mobilier, pentru a aduce o nota de stil, confort si armonie spatiului ambiental.
CONTACTEAZA-NE!

Realizam mese extensibile sau fixe din lemn masiv, pal, sticla, MDF vopsit sau melaminat, intr-o varietate de stiluri, forme, finisaje, dimensiuni si culori. Va asteptam in showroom pentru a descoperi cateva dintre modele de mese realizate de proiectantii si designerii nostri, sau pentru a va oferi consultanta in vederea realizarii pieselor de mobilier la comanda.


 
CERE O OFERTA