Despre noi

Un semn puternic care combina traditia si modernitatea, pretioasa acuratete a lucrului materialelor,prezenta pieselor importante si solutii originale ofera identitate locuintei dumneavoastra. Cel mai important lucru privind definirea spatiului interior il reprezinta alegerea pieselor de mobilier. Ca adoptati un stil modern sau unul clasic important e ca piesa de mobilier sa prinda viata in ambientul spatiului propus
MobilaRomania vine in ajutorul dumneavoastra prin gasirea de solutii personalizate si optime spatiului ce se doreste amenajat in functie de dimensiuni si buget.


Realizam mobilier la comanda , pe dimensiunile, finisajele si culorile dorite, din pal, MDF, sticla si lemn masiv in functie de cerintele clientului si posibilitatile date de spatiu. De la dormitoare, mobilier pentru living, camere pentru copii,mobilier pentru baie la dressinguri si bucatarii complet utilate cat si amenajari de spatii pentru birouri si spatii comerciale.


Dat fiind faptul ca nu avem mobiler standardizat oferta de pret variaza in functie de dimensiuni, materialele si accesoriile folosite.