Dulapuri

Sunteti in cautarea unui dulap cu un design inedit si totodata functional? Echipa noastra de profesionisti va va oferi consilierea necesara in vederea proiectarii si realizarii de sifoniere si dulapuri intr-o varietate larga de stiluri, forme, modele, dimensiuni si nuante, pentru a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor dumneavoastra.

Va asteptam cu drag la showroom-ul nostru, unde veti gasi o gama variata de dulapuri si sifoniere, precum si posibilitatea de a realiza la comanda elemente de mobilier functionale si moderne, care sa raspunda intru totul dorintelor si necesitatilor fiecarui client care ne trece pragul.
Pornind de la dulapuri de haine cu usi glisante sau culisante, dulapuri dressing, sifoniere cu usi clasice pentru dormitor, dulapuri cu oglinda, dulapuri destinate reorganizarii si delimitarii vizuale a spatiului din living, dulapuri cu etajere sau cu spatii special concepute pentru stocarea aparaturii electrocasnice, dulapuri personalizate si pana la dulapuri de baie clasice sau dulapuri suspendabile, dulapuri de bucatarie de colt, modele clasice sau suspendabile, dulapuri de depozitare special create pentru holuri sau pentru alte incaperi, oferta noastra este mai mult decat generoasa si atragatoare.


Scopul nostru principal este acela de a imbunatati confortul clientilor si de a oferi cele mai bune idei si solutii in vederea amenajarii interioare. Daca nu veti gasi in showroom mobila care sa corespunda necesitatilor dumneavoastra, puteti sa va transpuneti ideile si dorintele, prin intermediul specialistiilor nostri, care vor proiecta si realiza la comanda dulapuri si sifoniere la dimensiunile, in stilul, din materialele si in nuantele preferate.

Pentru optimizarea spatiului, o organizare si o structurare mai buna, cat si pentru un aspect vizual deosebit, se vor lua in considerare o serie de aspecte de ordin practic, cum ar fi: modalitatea de compartimentare astfel incat sa se obtina suficient spatiu de depozitare, integrarea sertarelor si a rafturilor in functie de nevoile fiecarui client, stabilirea dimensiunilor dulapului, a tipului de material folosit, a culorilor si a altor elemente decorative, care au rolul de a personaliza mobilierul.

Adaugati un plus de stil, unicitate si functionalitate, alegand cele mai inovative si moderne dulapuri care sa se integreze intr-un mod armonios in interiorul incaperilor din care face parte.