Cum se realizeaza proiectarea mobilei

Proiectarea mobilei este un mod prin care designerii pot reda atat reprezentat pe hartie fie pe o aplicatie mobila sau de desktop. De cele mai multe ori pentru prezentarea mobilierului se foloseste un program profesional care prezinta imaginea intregului mobilier, dar si in acelasi timp pretul acestuia.

Profesionistii au descoporit ca, cu ajutorul tehnologiei computerizate pot fabrica mobilierul de fiecare data cand clientul doreste sa faca o schimbare in casa lui. De aceea, designerii nostri sunt aici pentru a va proiecta mobilierul mult dorit. Cu acordul dumneavoastra, executam masuratorile spatiului disponibil din casa dumneavoastra si cream o schita unica, personalizata si potrivita spatiului tau. Apoi iti prezentam ideile noastre. In functie de bugetul de care dispui, iti cautam cele mai bune si potrivite culori pentru a putea evidentia spatiul dorit amenajat.

Prin proiectarea 3D clientul poate vedea intr-un mod digital sau sub forma unei schite spatiul care doreste sa il mobileze. Ceea ce ne preocupa cel mai mult pe noi sunt necesitatile si dorintele clientului. De aceea purtam o discutie cu clientul pentru a afla cat mai multe despre amenajarea spatiului, stabilirea stilului si functionalitatea spatiului. Un proiect 3D nu se rezuma doar la realizarea proiectului unei parti din mobilier, ci acesta se realizeaza in functie de intreg proiectul intregii incaperi. Deoarece asa de poate observa cu usurinta adevarata marime a spatiului si fluxurile.

Cel mai mult la noi conteaza relatia dintre client si intreprinzator. Din aceasta cauza mereu purtam o discutie pe baza proiectului cu clientul. Aceasta se bazeaza pe alegerea materialelor din care sa fie confectionate piesele de mobilier, culorile alese dintr-o gama vasta caare variata in functie de marimea suprafetelor, modul de iluminare si stilul clientului. Noi ne dorim ca spatiul locuit de catre dumneavoastra sa va creeze o stare de bine si un ambient placut de fiecare in parte. De aceea folosim materiale de calitate superioara care se imbina foarte bine cu designul spatiului dumneavoastra si care sa indeplineasca in acelasi timp dorintele pe care le aveti in plan. Nu vrea ca pretul sa fie motivul care v-ar putea influenta sa luati o alegere gresit, ci mai exact sa abandonati proiectul mobilierului dumneavoastra. Noi va amenajam locuinta in functie de bugetul de care dispuneti. Toate piesele de mobilier sunt clasificate sub forma ”calitate-pret”, aceste fiind cotate la rang inalt, avand ca scop indeplinirea dorintelor dumneavoastra. De asemenea va oferim instructiuni pentru intretinerea, functionarea si utilizarea produselor cumparate, termene de executie si timpul de livrare.

In zilele noastre, prezentarea mobilierului in modul 3D si ofertarea rapida a unui proiect de mobilier la comanda este determinata pentru client. Exista doua mari metode in realizarea unui proiect de mobilier la comanda. Prima metoda se rezuma la realizarea desenului pe o hartie cu un ”creion” si apoi trebuie calculat totul la mana. Specialistii folosesc tot mai putin aceasta metoda, deoarece este una de lunga durata si il poate plictisi pe client asteptand ca aceasta sa fie gata. Daca intr-un final va fi realizata, probabilitatea ca aceasta sa fie pusa in vanzare este minima. A doua metoda folosita in realizarea unui proiect de mobilier la comanda este cea online, executata prin intermediul unor trei mari programe: PRO100, AACOM++ si CUT100. Aceastea prezinta in timp real prezentarea 3D si ofera o diagrama de croire a panourilor.

PRO100 este unul dintre cele mai de top programe 3D folosite pentru proiectarea si amenajarea mobilierului tau. Acest program iti da posibilitatea de a-ti crea propriile piese de mobilier si a le asambla dupa bunul plac. Exista numarate piese de mobilier sau subansamble (sertare, panouri, dulapuri etc.) care sunt aranjate intr-o camera, numita spatiu virtual. Acest software poate fi folosit pentru orice firma de mobilier, cat si pentru cei mai mari si cunoscuti producatori care detin numeroase magazine sau fabrici. Acest program este foarte usor de folosit, are ca scop usurarea muncii, atat a producatorilor, cat si a vanzatorilor de mobila, deoarece in mare parte este folosit doar mouse-ul. Programul PRO100 permite crearea si aranjarea pieselor de mobilier in functie de propriile idei sau ale clientului. Toate aceste putand fi salvate intr-un catalog virtual. In cateva cuvinte PRO100 iti da posibilitatea de a produce orice tip de proiecte pentru mobilierul la comanda, prezinta o vizualizare foarte rapida a proiectului, dispune de o gama variata de modalitati de afisare (din orice perspectiva), raporturile de fabricatie (lista taieturilor necesare, consumul materialelor, componentele necesare) si stabileste cu usurinta pretul intregului proiect.

Tot ca si PRO100, AACOM++ este un program profesionist folosit pentru ofertare si prezentarea costurilor mobilierului, dar si a amenajarii interioare. AACOM++, mai precis este un procesor al proiectelor realizate in PRO100. Acesta calculeaza cu exactitate pretul si cantitatea materialelor folosite. Programul verifica toate pierderile, manopera, adaosul si timpul de executie si intr-un final pronuntand adevarata valoare a proiectului. AACOM++ este folosit de cele mai multe ori de catre specialisti in domeniu prelucrari mobilierului la comanda, avand ca scop finalizarea proiectelor si comenzilor.
CUT100 este un program folosit pentru reducerea risipirii materialului in confectionarea mobilierului. Acesta foloseste resturile utilizabile in proiectarea unor noi piese de mobilier. Daca va doriti sa folositi acest program, tot ce va trebuie este un computer si o imprimata conectata la acesta. Este un program folosit de foarte multa lume, deoarece este destul de util si are o interfata usor de utilizat. CUT100 are rolul de a iumporta liste de debitare panouri de pe PRO100, actualizeaza automat resturile care mai pot fi utilizate, arhiveaza diferite diagrame si comenzi, are capacitatea de a gestiona comenzile etc.

Aceste program sunt extrem de folositoare, deoarece cu ajutorul lor putem vedea ideea noastra realizata intr-un mod virtual. Putem alege cu usurinta piesele de mobilier, accesoriile,cat si combinatia lor, toate acestea fiind alese in functie de necesitatile, dorintele si personalitatea clientului. Un lucru important, este ca sunt realizate intr-un timp foarte scurt.
In proiectarea mobilierului, pentru noi cel mai important lucru parerea clientului. De aceea mereu purtam o discutie pentru a afla fiecare detalii din ideea pe care o detine clientul, stilul lui in ceea ce priveste design-ul, preferintele si nevoile sale. Ne cream un plan cu locul unde ar trebui amplasat mobilierul. In ceea ce priveste alegerea materialului din care sa fie fabricat si asamblat mobilierul, trebuie sa realizam un proiect de mobier 3D. Cu ajutorul acestuia putem face proiectul ideal, realizat in functie de dorintele clientului si in mare parte sa acopere toate necesitatile acestuia. De asemenea noi va pregatim o gama larga de oferte de mobilier, fabricate din cea materiale de cea mai inalta calitate.

Deoarece imaginatia nu are limite niciodata, noi vrem sa va realizam cele mai bune piese de mobilier care odata asamblate sa va ofere un aspect de care sa va bucurati foarte multa vreme. Fie ca vorbeste despre mobila de bucatarie, mobila de dormitor, mobila de sufragerie sau living, mobila de balcon, mobila de hol sau mobila de baie, la noi beneficiati de un pret foarte mic, sunteti informat intr-un mod foarte complex si vi se prezinta o gama larga de materiale, culori si texturi care vor fi puse in aplicatie in functie de stilul dumneavoastra. Suntem una dintre putinele companii din Romania care va puten fabrica mobila de inalta calitate, la un pret destul de accesibil, indiferent de zona care doriti sa o amenajati. Noi suntem aici pentru a va implini ” micile vise” si niciodata nu o sa plecati dezamagiti de la noi.

 

CONTACTEAZA-NE!

Echipa noastra va va intampina cu caldura si va fi pregatita sa ofere consultanta si suport complet. Va asteptam in showroom-ul nostru pentru a descoperi o gama diversificata de mobilier pentru hol, cuiere si pantofare, intr-o varietate de stiluri, modele, dimensiuni si culori.


 
CERE O OFERTA