Cuiere si pantofare

DECOR SPECTACULOS

Un decor spectaculos si in acelasi timp practic si functional, poate transforma in mod inspirat orice tip de spatiu. Din acest motiv, avem placerea de a va invita in showroom-ul nostru, pentru a va prezenta noile colectii de mobilier pentru hol, cuiere, pantofare, piese de mic mobilier si alte accesorii pretioase care care au rolul de a aduce un plus de stil si farmec spatiului interior.

Echipa noastra formata din consultanti, designeri si arhitecti este pregatita sa propuna cele mai inovatoare si moderne solutii de design si amenajare interioara, sa realizeze concepte de mobilier originale si personalizate, care sa satisfaca intru totul nevoile si preferintele oricarui tip client.

Va intampinam cu o gama larga de piese de mobilier pentru hol, de la cuiere cu agatatori, cuiere cu sertare, cuiere cu pantofar, pana la pantofare simple, lada de depozitare, dulap cu oglinda si cuier, cuier cu bara de haine s.a. In functie de necesitatile si dorintele clientului nostru, realizam mobila de hol la comanda, cautand in permanenta sa satisfacem orice viziune si provocare stilistica. Veti putea alege tipul de material din care doriti sa fie executat mobilerul de hol: lemn masiv, pal melaminat, MDF, sticla, oglinda, cadre si structuri metalice, precum si alte accesorii care au deopotriva rol functional cat si decorativ.

Una dintre regulile de baza in design-ul de interior in ceea ce priveste holurile, spatiile de tranzitie dintre incaperi, consta in aspectul vizual aerisit, ordonat si atragator. In functie de dimensiunea acestuia si a stilului in care este amenajat spatiul rezidential sau cel comercial, se va decide si care este cea mai potrivita solutie pentru decorarea si amenajarea holului. Un mobilier minimalist si elegant, care totodata ofera multiple spatii de depozitare si este ingenios compartimentat, aduce o tusa de unicitate si personalitate intregului ansamblu.

Unele dintre cele mai practice si uzuale piese de mobila pentru hol sunt reprezentate de clasicele cuiere pentru haine si de pantofare. Puteti opta pentru un cuier simplu sau va puteti indrepta catre modelele de cuiere prevazute si cu spatii de depozitare - sertare, polite, suport pentru umbrele, cu oglinda sau cu pantofar.
CONTACTEAZA-NE!

Echipa noastra va va intampina cu caldura si va fi pregatita sa ofere consultanta si suport complet. Va asteptam in showroom-ul nostru pentru a descoperi o gama diversificata de mobilier pentru hol, cuiere si pantofare, intr-o varietate de stiluri, modele, dimensiuni si culori.


 
CERE O OFERTA