Canapele

Adauga un plus de eleganta si armonie casei tale alegand din gama larga de canapele pe care te invitam sa le descoperi in showroom-ul nostru. Lasa-te surprins de  diversitatea de modele de canapele, coltare sau fotolii, prin calitatea si finisajele superioare oferite de catre fiecare produs in parte, precum si de varietatea de nuante, materiale, texturi si dimensiuni.

Consultantii si specialistii nostri vin in permanenta in sprijinul clientilor, cautand si dezvoltand alaturi de acestia cele mai creative si inedite proiecte si solutii, in vederea realizarii unor piese de mobilier cu un design atractiv si modern. Iti oferim posibilitatea de a realiza la comanda canapele si fotolii practice si confortabile, care sa reflecte spiritul si stilul spatiului respectiv.

Imbina utilul cu placutul si ofera-ti momente de relaxare si confort, optand pentru modelul de canapea care sa innobileze si sa confere un aer personal si stilat livingului, bucatariei sau de ce nu, spatiului destinat activitatilor profesionale.

Indiferent de spatiul in care urmeaza a fi instalata, canapeaua reprezinta una dintre piesele de mobilier de baza in amenajarile interioare. Poti alege direct un model de canapea din modelele existente in showroom-ul nostru sau poti opta pentru realizarea unei canapele la comanda, personalizate dupa preferintele si dorintele tale. Pornind de la dimensiune, forma si design, tipul de tapiterie, culoare si pana la functii suplimentare (sertare, tetiere reglabile, tavite incorporate, rafturi incorporate in manerele canapelei s.a.), alaturi de proiectantii si arhitectii nostri vei putea transpune in realitate viziunea canapelei ideale!   

Oferim o varietate larga de modele de canapele, pornind de la canapele clasice, fixe, canapele modulare, extensibile, canapele recliner, canapele multifunctionale, coltare, canapele dehusabile, canapele cu doua sau cu trei locuri, modele cu perne detasabile, canapele cu spatar scund sau inalt, canapele realizate din piele naturala, piele ecologica, stofa sau alte materiale textile.
Specialistii nostri vor oferi suportul necesar pentru a putea face cea mai buna alegere!